AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

De ce să apelezi la noi?

Suntem compania de servicii IT din București care adaptează tehnologia la procesele tale de business astfel încât să prosperi în era digitală. Abordarea noastră consultativă te ajută să îți imaginezi, construiești și să rulezi afaceri inovatoare și eficiente.

Scopul nostru

iQit Outsourcing Consulting a fost înființată în 2008 cu scopul de a oferi servicii de externalizare IT la standarde cât mai înalte. Bazându-ne pe portofoliu de servicii de calitate premium, fundamentat pe experiența și competențele tehnice ale membrilor echipei, ne dorim să devenim partenerul tău preferat pentru furnizarea de servicii IT&C în Cloud.

Ne specializăm permanent pentru a asista eficient companiile mici, medii și mari în a-și exploata sistemele IT la potențial maxim. Apelează la echipa noastră de profesioniști și vei beneficia de expertiză IT garantată. De asemenea, vei reduce costurile generate de un departament IT intern.

Portofoliul de servicii include migrare în Cloud, mentenanță hardware, software și periferice, proiectare și administrare rețea de date și voce, instalare și configurare servere dedicate, administrare baze de date, instalare/configurare/administrare centrale telefonice, web hosting, servicii complete de help desk, documentarea sistemului IT, monitorizare infrastructură și servicii, achiziții hardware.

Valorile noastre

Clientul - Centrul activității noastre

Prioritățile tale sunt prioritățile noastre

Clientul este un partener

Toate proiectele sunt implementate conform cerințelor și necesităților tale.

IT up-to-date

Suntem capabili să implementăm ultimele tehnologii IT

Orientați către rezultate

Atât pentru tine cât și pentru noi

Cunoștințele noastre

Echipa IQit are o experiență de peste 15 ani în domeniul IT, acumulată lucrând cu companii complexe, din diferite industrii, invățând în mod constant. Livrăm proiecte structurate în mod optim şi bine organizate.

Certificări și competențe

Microsoft Microsoft
Linux Linux
Amazon AWS Amazon AWS
Fortinet Fortinet
Bitdefender Bitdefender