AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

Echipa noastră

De la outsourcing IT și cloud computing la dezvoltarea de aplicații ERP, vă ajutăm să găsiți soluțiile potrivite pentru a identifica și pentru a rezolva eficient orice nevoie sau incident. Echipa noastră de ingineri se diferențiază prin imaginație, cunoștințe și experiență în industrii și tehnologii pe care le aducem în fiecare proiect în care ne angajăm.

Plusvaloare

Meriti să îți acordăm tot timpul și efortul nostru deoarece ești valoros pentru noi. Te poți concentra liniștit pe afacerea ta, în timp ce noi ne vom ocupa de performanța operațională și sistemele tale IT.

Vă stăm tot timpul la dispoziție pentru a vă sprijini atunci cand aveți nevoie de noi, vă oferim asistență și consultanță pentru rezolvarea diferitelor incidente și vă punem la dispoziție toate cunostințele și informațiile noastre din domeniul IT.

Alexandru Lazar

Alexandru Lazar

Cloud Solutions Architect

Cofondator și Cloud Solutions Architect la iQit Outsourcing, Alexandru Lazăr vine cu o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri și a celui de IT dupa ce timp de peste 15 ani a colaborat cu numeroase companii din industrii diverse, implementand soluții cloud și on premise.

În timpul liber, contribuie la promovarea tehnologiei și se joacă testându-și limitele în ture de ciclism. Nu refuză niciodată invitații la evenimente sportive.

Daniel Chiru

Managing Partner

Daniel Chiru este cofondator și CTO la iQit Outsourcing. Este expertul pe care te poți baza să coordoneze chiar și cele mai complexe proiecte software cu implementări reușite de ERP în mediul educațional. În timpul liber, joacă tenis.

Adrian Poeană

Systems Administrator

Administrator de sistem experimentat care a lucrat în industrii diverse. Calificat în IT, având o diplomă de licență axată pe Informatică la Universitatea Titu Maiorescu din București.