Migrare în Cloud

Ce poate face Cloud-ul pentru afacerea ta?

În calitate de partner autorizat AWS (Amazon Web Services) și Microsoft Azure ne ocupăm de toate etapele unei migrări de succes în cloud: analiză, consultanță, proiectare, implementare, administrare, eficientizare.

IaaS (Infrastructure as a Service)

Migrăm aplicații și infrastructuri IT existente și implementăm soluții de infrastructură pentru proiecte noi astfel încât clienții noștri să utilizeze la maximum beneficiile de cost și agilitate oferite de cloud.

PaaS (Platform as a Service)

Îți eficientizăm și mai mult costurile, agilitatea și flexibilitatea aplicațiilor prin implementarea de soluții bazate pe consum de resurse în model PaaS: baze de date în cloud, medii de rulare și testare pentru aplicații web, framework-uri pentru dezvoltatori, unelte pentru analiză și business intelligence.

SaaS (Software as a Service)

Îți oferim soluții end to end de migrare în Microsoft Office 365, AWS Workmail, AWS Workdocs și AWS Workspaces (Desktop as a Service prin protocol PCoIP). Competența Microsoft Small and Midmarket Cloud Solutions recunoaște partenerii care vând și implementează soluții cloud de tip SaaS - Microsoft Office 365 - pentru clienții din Romania. Astfel, competența ne diferențiază ca furnizor de soluții Cloud pentru acei clienți care căută parteneri calificați și cu experiență.

Haide să vorbim

Abordarea noastră consultativă ia în considerare nevoile și beneficiile folosirii soluțiilor Cloud. Experiența și expertiza pe care o avem în implementarea serviciilor Cloud înseamnă că vei beneficia de o soluție flexibilă care se potrivește nevoilor tale, împreună cu traininguri de utilizare și de gestionare eficientă a costurilor pentru afacerea ta.