AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

ȘcoalaDeCloud

Soluții și noutăți despre Cloud

Categorii Blog

AWS Consulting Partner

publicat: | Stiri

Ne bucurăm să anunțăm că am obținut, în cadrul parteneriatului cu AWS, statutul de Standard Consulting Partner - în Amazon Web Services Partner Network (APN).

Amazon Web Services introduce facturarea la secundă

publicat: | Articole

Amazon Web Services a făcut în luna octombrie trecerea de la facturarea la oră la facturarea la secundă pentru serverele virtuale care rulează Linux, cu un minim tarifabil de 60 de secunde.

Fii complet în comunicare – extensii ale pachetelor Office 365

publicat: | Stiri

Microsoft extinde suita Office 365 cu noi aplicații care facilitează comunicarea în exteriorul companiei: Microsoft Connections, Microsoft Listings, Microsoft Billing.

Stocare de date în Cloud - partea 1

publicat: | Articole

Cloud-ul poate fi folosit pentru stocare de date. Datele la care fac referire pot fi impărţite în două mari categorii: fişiere şi colecţii de date.

Microsoft Partner - Small and Midmarket Cloud Solutions

publicat: | Stiri

Suntem mândri să vă anuntăm că am obtinut, în cadrul parteneriatului cu Microsoft, recunoașterea competenței Small and Midmarket Cloud Solutions provider. 

GDPR - Reglementări pentru protecția datelor

publicat: | Stiri

La 25 mai 2018 va intra în vigoare Regulamentul General pentru Protecția Datelor - Ro: RGPD, En: GDPR (General Data Protection Regulation). Acesta are ca scop protejarea confidențialității persoanelor din Uniunea Europeană.

De ce servere în Cloud? - partea 3

publicat: | Articole

Autoscaling-ul permite adaptarea in timp real a resurselor din Cloud la gradul de incarcare al aplicatiei. Afla de aici cum functioneaza si cat de usor este de implementat in Cloud.

De ce servere în Cloud? - partea 1

publicat: | Articole

Să provizionezi un server este una dintre cele mai banale operațiuni în Cloud. Este la fel de ușor să schimbi configurația sau să pornești 10, 100 sau 1.000 de servere în același timp. Toate vor fi gata într-un minut, administrate mai eficient și cu toate costurile aferente incluse.

@ȘcoalaDeCloud

publicat: | Stiri

Am lansat proiectul ȘcoaladeCloud din dorința de a face cunoscute, mediului de afaceri din Romania, tehnologiile Cloud și aplicabilitatea lor. Facem eforturi pentru a elimina plictiseala din învățarea termenilor de bază și pentru a face din promovarea Cloud o experiență interesantă.

ȘcoalaDeCloud: Ce este Cloud-ul?

publicat: | Articole

Cloud-ul permite livrarea la cerere de resurse IT și aplicații din și prin Internet, cu un model de preț în care plătești pe masură ce folosești -

De ce servere în Cloud? - partea 2

publicat: | Articole

Cu ajutorul infrastructurilor Cloud poți elimina în mare parte investițiile de capital transformându-le în cheltuieli operaționale, totodată câstigând agilitate, flexibilitate și mărind satisfacția clienților.