AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

AWS Consulting Partner

Publicat: 04-01-2018, 13:09

AWS Consulting Partner

Ne bucurăm să anunțăm că am obținut, în cadrul parteneriatului cu AWS, statutul de Standard Consulting Partner - în Amazon Web Services Partner Network (APN).  

APN Consulting Partners sunt companii autorizate de Amazon Web Services să proiecteze, construiască, migreze și administreze infrastructuri și aplicații pe platforma AWS.  

Statutul obținut ne diferentiază ca furnizor de soluții Cloud pentru acei clienți care caută parteneri calificați și cu experientă.  

Cerințele pentru a dobândi acest statut au necesitat un efort susținut din partea întregii echipe, cu sute de ore de training-uri, examene și migrări reușite. Suntem mândri de rezultatele echipei noastre care acum include specialiști certificați cu următoarele distincții:     

 3 Certificări AWS Certified Solutions Architect – Associate  

 3 Acreditări AWS Business Professionals  

 2 Acreditări AWS Technical Professional  

 2 Acreditări AWS TCO and Cloud Economics  

Un alt criteriu important îl reprezintă referințele clienților referitoare la cele 14 proiecte complexe de migrare în AWS finalizate în 2017. Mulțumim tuturor pentru încredere și recomandări. 

Apartenența la Amazon Web Services Partner Network ne ajută să ne consolidăm capacitătile, să ne servim mai bine clienții și să beneficiem de know how și bune practici testate la nivel global.  

Pentru a vorbi cu noi despre Cloud-ul AWS,  contactează-ne!

Tag-uri: AWS Consulting Partner,Cloud,Amazon Web Services