AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

@ȘcoalaDeCloud

Publicat: 19-04-2017, 16:16

@ȘcoalaDeCloud

Am lansat proiectul ȘcoaladeCloud din dorința de a face cunoscute, mediului de afaceri din Romania, tehnologiile Cloud și aplicabilitatea lor. Facem eforturi pentru a elimina plictiseala din învațarea termenilor de bază și pentru a face din promovarea Cloud o experiență interesantă.

Cloud computing, cu elementele sale de bază este locul de unde vom începe. Cloud este un termen pe care îl auzim destul de des, dar sunt foarte puțini oameni care înteleg despre ce e vorba. Ai fi tentat să spui că aceasta tehnologie nu face probabil parte din lumea ta sau este prea complexă. In realitate, Cloud-ul este o tehnologie prezentă în jurul tău de ceva timp, pe care aproape fiecare dintre noi a folosit-o, chiar fără să știe.

În termeni simpli, Cloud computing permite rularea de aplicații software care se află pe servere externe, independente de infrastructura IT proprie. Este atât de simplu.

Vei mai găsi în paginile blogului nostru secțiuni interesante dedicate articolelor educative, știrilor din domeniu si, cel mai important, vei afla modalități despre cum poți să folosești Cloud computing în firma ta indiferent de domeniu și mărime.  

Cine suntem?

Ceea ce a început în 2008, cu 2 IT-ști entuziaști este acum o mică echipă de ingineri de sistem, dezvoltatori, oameni de vânzări și de marketing care speră sa dezvolte o comunitate pasionată de Cloud, în continuă creștere.

Construim în jurul valorii și a credinței ferme în echilibru între viața profesională și cea personală,  scriem din pasiune pentru tot ce înseamnă tehnologie și avem ambiții mari de a deveni furnizorul de idei despre modul în care poți pune Cloud-ul la lucru.

Tag-uri: migrare cloud, Cloud, ScoalaDeCloud,Scoala Cloud, Cloud computing