AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

Fii complet în comunicare – extensii ale pachetelor Office 365

Publicat: 17-10-2017, 18:01

Fii complet în comunicare – extensii ale pachetelor Office 365

 Ca soluție de lucru colaborativ, Microsoft Office 365 poate simplifica mult canalele de comunicare într-o companie. Având totul integrat, se face foarte ușor schimbul de informații utilizând mediul de comunicare cel mai eficient: e-mail, chat, voce, video.

De exemplu, după ce termini de redactat un document îl poţi partaja cu colegii direct din OneDrive for Business. Apoi, toată echipa are acces la el de oriunde, de pe orice dispozitiv și poate dezbate pe seama lui. Modificările se fac în timp real, fără grija gestionării versiunilor sau  sincronizării cu documentul de pe PC-ul propriu.

Pe parcurs, poţi comunica prin Skype for Business sau Microsoft Teams – text, voce sau video - pentru a reuși să identifici şi să elimini rapid blocajele existente. Partajarea ecranului este o facilitate, la un click distanță, ce permite inspectarea de către toţi cei implicaţi a proiectului aflat în lucru.

Pentru a face suita Office 365 şi mai valoroasă, Microsoft a adăugat recent noi aplicaţii destinate comunicării în afara companiei:

Microsoft Connections - Un serviciu de email marketing ușor de utilizat. Astfel, reuşeşti să creezi campanii de e-mail marketing cu aspect profesional, cu șabloane pre-definite pentru buletine de știri, anunțuri sau promoţii. Poţi, de asemenea, oferi modalități simple de abonare sau dezabonare la newsletter.

Microsoft Listings – Un mod facil de a publica informații despre afacerea ta pe site-urile de socializare. Prin simpla actualizare a profilului companiei în Microsoft Listing, modificările se fac automat în Facebook, Google și Bing. De asemenea, vei fi capabil să monitorizezi vizualizările online și recenziile anunțurilor dintr-un singur tablou de bord.

Microsoft Billing - Un nou mod de a crea facturi profesionale care ajută la susţinerea imaginii business-ului propriu şi facilitează plata rapidă.

Mai mult, Microsoft a introdus şi Centrul de Afaceri Office 365, un punct central în care beneficiezi de posibilitatea de a gestiona aceste aplicații și poţi avea o viziune completă asupra afacerii tale.

Aceste noi aplicații vor fi disponibile și în Romania în viitorul apropiat și te vor ajuta să câștigi clienți și să îţi gestionezi mai eficient comunicarea cu ei.

Tag-uri: Office 365,Comunicare,Cloud,SaaS