AWS Partner Network - Consulting Partner
Microsoft Cloud Solutions Partner
Fortinet Partner
Microsoft Authorized Education Partner
Bitdefender Bronze Partner

Microsoft Partner - Small and Midmarket Cloud Solutions

Publicat: 28-07-2017, 18:41

Microsoft Small and Midmarket Cloud Solutions Competency

Suntem mândri să vă anuntăm că am obtinut, în cadrul parteneriatului cu Microsoft, recunoașterea competenței Small and Midmarket Cloud Solutions provider. 

Competența Small and Midmarket Cloud Solutions recunoaște partenerii care vând și implementează soluții cloud de tip SaaS Microsoft Office 365 pentru clienții din Romania. Astfel, competența ne diferențiază ca furnizor de soluții Cloud pentru acei clienți care căută parteneri calificați și cu experiență.

De asemenea, apartenența la Rețeaua Microsoft Partner Network ne ajută să ne consolidăm capacitățile, să ne servim mai bine clienții și să beneficiem de know how și bune practici testate la nivel global.

Abordarea noastră consultativă ia în considerare nevoile și beneficiile folosirii soluțiilor Cloud. Experiența și expertiza pe care o avem în implementarea serviciilor Cloud înseamnă că vei beneficia de o soluție flexibilă care se potrivește nevoilor tale, împreună cu traininguri de utilizare și de gestionare eficientă a costurilor pentru afacerea ta.

Pentru a vorbi cu noi despre Cloud, contactează-ne!

Tag-uri: Microsoft Cloud Solutions Partner, Solutii Cloud, Office 365, Microsoft, SaaS